ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΒΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΤΑΜΙΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  • ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΕΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΜΕΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  • ΜΕΛΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
  • ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ιακώβου Κωνσταντίνος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης
Οικονομικός Επόπτης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών & Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΓΣΕΒΕΕ

Γεννήθηκα στις 21 Δεκεμβρίου 1975 στην Θεσσαλονίκη και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Αποφοίτησα από το 8ο Τεχνικό Λύκειο «Ευκλείδης» με την ειδικότητα Προγραμματιστής και Χειριστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ωστόσο με κέρδισε η μικρή λιανική, στην οποία δραστηριοποιούμαι επί 18 συναπτά έτη, διατηρώντας κατάστημα ψιλικών στην περιοχή Σφαγεία.
Επιπλέον, είμαι ιδρυτικός εταίρος, CEO και διαχειριστής της εταιρείας Hellenic Kiosk. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μου για τη βιωσιμότητα του κλάδου των ψιλικών και των περιπτέρων ήταν μεγάλο, γι’ αυτό και το 2010 πρωτοστάτησα στην ίδρυση της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας, στην οποία είμαι Πρόεδρος έως σήμερα. Παράλληλα, είμαι υπεύθυνος έκδοσης του κλαδικού περιοδικού Tobacco Consulting-Σύμβουλος Καπνού, το οποίο αποτελεί πηγή ενημέρωσης για τους συναδέλφους.
Επιπρόσθετα, από το 2011 διατελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2018 εξελέγην μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΘ και ανέλαβα το αξίωμα του Οικονομικού Επόπτη.
Από το 2016 είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.
Παράλληλα, έλαβα μέρος στις αρχαιρεσίες της 26ης Φεβρουαρίου 2018 της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης και ανέλαβα το αξίωμα του Προέδρου της.

Μαβινίδης Γεώργιος

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

O Γεώργιος Μαβινίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κάτω Πορόια Σερρών. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Από το 2007 είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα κρεοπωλείου. Όλα αυτά τα χρόνια είχε έντονη συνδικαλιστική δράση με αποτέλεσμα να συμμετάσχει στις εκλογές του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης και να αναδειχθεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Την ανάδειξη του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου διαδέχθηκε η εκλογή του ως αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, δίνοντας του την δυνατότητα να αγωνιστεί ακόμα πιο έντονα για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου του αλλά και του συνόλου των Επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης.

Μουτσογιάννης Γεώργιος

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Περαία Εδέσσης στις 5-2-1967.
Είμαι παντρεμένος με την Ερμιόνη Μαυρομάτη και έχουμε δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Παύλο.
Αποφοίτησα από το Επαγγελματικό Λύκειο Έδεσσας το 1984 και στην συνέχεια σπούδασα στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου πήρα πτυχίο το 1988.
Την περίοδο 1988-1990 έκανα την στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκα με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού τον οποίο κατέχω μέχρι σήμερα.
Το ότι κατάγομαι από αγροτική οικογένεια η οποία ασχολείται με την παραγωγή και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων με ώθησε να ασχοληθώ με την προώθηση αυτών οπότε από το 1991 διατηρώ κατάστημα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης με κύριο αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών.
Οι ανησυχίες μου για το μέλλον του επαγγέλματος μας καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με έκαναν να ασχοληθώ με τα κοινά.
Διετέλεσα από το 2007-2008 μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης
Από το 2011-2014 ήμουν ταμίας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης
Από το 2014 έως σήμερα υπηρετώ τον Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης από την θέση του γενικού γραμματέα
Παράλληλα από το 2011 μέχρι σήμερα είμαι μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οπωρολαχανεμπόρων, ενώ έπειτα από τις τελευταίες εκλογές της ΟΕΕΘ είμαι στο Δ.Σ. αυτής εκλεγμένος ως Β΄Αντιπρόεδρος.

Λαζαρίδης Στυλιανός

ΤΑΜΙΑΣ

Ο Λαζαρίδης Στυλιανός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Από το 1990 είναι ελεύθερος επαγγελματίας ως επιπλοποιός. Από το 1999 μέχρι και σήμερα ασχολείται με την εστίαση και συγκεκριμένα με τα σχολικά κυλικεία ένα κλάδο πολύ ευαίσθητο και με πολλά προβλήματα. Το 2001 δημιουργεί μαζί με άλλους φιλόδοξους συναδέλφους του το σωματείο κυλικιαρχών Θεσσαλονίκης.Το 2005 γίνεται αντιπρόεδρος ομοσπονδίας Ελλάδος σχολικών κυλικείων μέχρι και σήμερα. Έχει έντονη συνδικαλιστική δράση με αποτέλεσμα να αναδειχθούν τα σχολικά κυλικεία. Παράλληλα, το 2011 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης διεκδικώντας τα αιτήματα του κλάδου. Από το 2015 είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Τσέντος Κωνσταντίνος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ο Τσέντος Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1983. Αποφοίτησε από το τμήμα Business Administration and Management του Αμερικάνικου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Από το 2003 είναι ελεύθερος επαγγελματίας και το 2010 ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση «πρακτορείο ΟΠΑΠ». Διετέλεσε μελος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονικης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης και της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ νόμου Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Είναι αναπληρωτής γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων νόμου Θεσσαλονίκης και είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλαδος.

Γεώργιος Δ. Τσορμπατζηκωστής

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Οικονομολόγος MSc
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το έτος 1962 και είναι δημότης Θεσσαλονίκης.
Αποφοίτησε από το Ε΄ Λύκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Οικονομικά, Κατέχει
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,
Πρόγραμμα «Τραπεζική»
Απασχολήθηκε από 1982 μέχρι 1988 στο λογιστήριο Ανώνυμης Εταιρίας.
Από 1987 ως και σήμερα διατηρεί οργανωμένο Οικονομολογικό Φοροτεχνικό
γραφείο με εξειδίκευση ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Οργάνωση
Επιχειρήσεων.
Διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Α.Τ.Ε.Ι.Θ, στην Σχολή Διοίκησης
και Οικονομίας (ΣΔΟ), από το ακαδημαϊκό έτος 2000-2001 μέχρι το 2013 ,
δίδασκε στο εργαστήριο του μαθήματος «Χρηματοοικονομική Λογιστική».
Ομιλεί την Αγγλική Γλώσσα και είναι γνώστης Η/Υ
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε)
Κατέχει Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από Οικονομικό Επιμελητήριο
Ελλάδος (Ο.Ε.Ε) Α’ τάξης
Μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης,
εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο από το έτος 2002, σήμερα κατέχει την
θέση του Β’ Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου
Μέλος την Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης,
εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2015, σήμερα κατέχει την θέση
του Γενικού Γραμματέα.
Είναι έγγαμος

Παντελής X. Τσιβελεκίδης

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας από πόντιους γονείς, τον Χαράλαμπο και την Ανθούλα Τσιβελεκίδη. Παντρεμένος με την δικηγόρο Θεσσαλονίκης Χριστίνα Αντωνίου με την οποία απέκτησε δύο τέκνα, τον Χαράλαμπο, φοιτητή επι πτυχίω πολιτικών επιστημών και την Ανθούλα, φοιτήτρια ιατρικής στο 5ο έτος σπουδών. Αριστούχος πτυχιούχος νομικής Α.Π.Θ . Διετέλεσε υποψήφιος διδάκτορας νομικής στο πανεπιστήμιο Βayreuth Γερμανίας. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το έτος 1992. Βραβευμένος Εθελοντής αιμοδότης του προγράμματος για παιδιά με μεσογειακή αναιμία από το έτος 1982. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του τέως δήμου Τριανδρίας την περίοδο 2006-2010. Γνωρίζει άριστα γερμανικά ( πτυχίο Kleines Diplom ) και καλά αγγλικά ( πτυχίο Lower )

Καλαϊτζής Γεώργιος

ΜΕΛΟΣ

- Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών Αυτοκινήτων από το 1979.
- Συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Δικύκλων Θεσσαλονίκης «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» και σε Κλαδικά Σωματεία.
- Πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων & Δικύκλων Θεσσαλονίκης «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ».
- Α’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης (Π.Ο.Ε.Ο.) με έδρα την Αθήνα.
- Δυο θητείες εκλεγμένος Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.