«Η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων της πόλης μας είναι βασικό μέλημά μας, γι’ αυτό και θα υλοποιήσουμε βήμα-βήμα στοχευμένες δράσεις.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΘ είναι κατά μεγάλο ποσοστό ανανεωμένο, με επαγγελματίες και εμπόρους διαφόρων κλάδων της πόλης μας, οι οποίοι τρέφουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ευημερία όλων των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της Ομοσπονδίας μας και να αποτελέσουμε έναν αναγνωρίσιμο και υπολογίσιμο Φορέα διαπραγμάτευσης με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη Δημόσια Διοίκηση και τους κρατικούς θεσμούς.

Η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων της πόλης μας είναι βασικό μέλημά μας, γι αυτό και θα υλοποιήσουμε βήμα – βήμα στοχευμένες δράσεις.

Οι πόρτες της Ομοσπονδίας μας είναι ανοικτές για όλους τους επαγγελματίες συναδέλφους, οι οποίοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουν. Εμείς θα είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλονίκη.