Δελτία Τύπου

Σεμινάριο “Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)”

Από 18 Μαΐου 2018 No Comments

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Ενημέρωσης με θέμα τους νέους κανονισμούς “Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)” πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 19/04/2018 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας (Αριστοτέλους 3).

Σκοπός του Σεμιναρίου ήταν η αναλυτική ενημέρωση των Προέδρων και των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδίας σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν τα Σωματεία και οι Επαγγελματίες ώστε να αποφύγουν ενδεχόμενους κινδύνους στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Εισηγητές τις εκδήλωσης ήταν οι κ.κ.:

• Τσιβελεκίδης Παντελής – Νομικός
    Σύμβουλος της Ομοσπονδίας επί Νομικών Θεμάτων
  • Κουλουτμπάνης Θάνος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
    Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Η ανάπτυξη του θέματος έγινε σε βάθος και εμπεριστατωμένα από τους δύο εισηγητές οι οποίοι μετέδωσαν με αμεσότητα τις γνώσεις τους για το θέμα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο με τους συμμετέχοντες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μητράκας Θ. καθώς και  ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης κ. Γυφτόπουλος Α., οι οποίοι απηυθύναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και παράλληλα σε κλίμα συναδελφικότητας υπήρξε ειλικρινής διάλογος για πολλά ζητήματα που αφορούν τόσο τα Σωματεία όσο και τους Επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης.

Μετά από επιθυμία των παρισταμένων Προέδρων και εκπροσώπων των Σωματείων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ιακώβου, και τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. και με την σύμφωνη γνώμη των εισηγητών δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν την ενημερωτική αυτή εκδήλωση στην έδρα όσων Σωματείων επιθυμούν ανάλογη εκδήλωση.