Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ – 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Από 13 Ιουνίου 2018 No Comments

Χωρίς ΤΑΞΙ σήμερα, 13/06/2018, ολόκληρη η χώρα μετά την 24ωρη απεργία που αποφασίστηκε! Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

ΑΘΗΝΑ 12-6-2018

24ΩΡΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ UBER ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρίες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με οδηγό ζήτησαν οι θεσμοί και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ. Η Ελληνική κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης αρνήθηκαν μια τέτοια προοπτική, ωστόσο είναι σε δύσκολη θέση, αφού τέθηκε ζήτημα ακόμα και μη συμφωνίας για την αξιολόγηση.

Η έλλειψη σεβασμού από διεθνείς και εγχώριους νταβατζήδες της τουριστικής βιομηχανίας όχι μόνο στους νόμους του Ελληνικού Κράτους ,αλλά και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστούν προσβολή και χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα Γραφεία του ΣΑΤΑ έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο. Εύλογα ξύπνησαν μνήμες του 2011…

Ξεκινάμε με 24ωρη απεργία, από τις 13/6/2018 (6 π.μ) η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

Ζητάμε συγνώμη από το επιβατικό κοινό , αλλά δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουμε με απεργία την επιβίωσή μας.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α)