ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ε.Ε.Θ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ε.Ε.Θ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητές συναδέλφισσες,

Στη συνάντηση – διαβούλευση της Τετάρτης 6 Μαρτίου με φορείς της πόλης μας για το οξύ πρόβλημα της διευθέτησης του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης των καταστημάτων, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης κ. Καρασαββίδης Παναγιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα που απασχολεί έντονα τα μέλη μας, τονίζοντας πως πηγάζει από το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και όχι από τους επαγγελματίες και εμπόρους της. Αιτήθηκε άμεσες λύσεις για την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης και όχι μόνο την αύξηση των θέσεων φορτοεκφόρτωσης. Στην συνέχεια κατέθεσε τη πρόταση της Ο.Ε.Ε.Θ. για δημιουργία δύο δημοτικών parking στα δυτικά και ανατολικά του κέντρου με ελάχιστο συμβολικό μίσθωμα, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι. Πρότεινε την χρήση ηλεκτρικών λεωφορείων από και προς το κέντρο που θα μεταφέρουν τους πολίτες που θα σταθμεύουν στα parking και θα εισέρχονται, χωρίς να καταλαμβάνουν θέσεις parking μέσα στους δρόμους του κέντρου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ο.Ε.Ε.Θ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας    Μουτσογιάννης Γεώργιος                                Καρασαββίδης Παναγιώτης